Daily Expose'nin haberine göre, Aşılarda dikkatlerin çoğu ölümcül kan pıhtılarıyla bağlantılı olan AstraZeneca aşısına odaklanmış olsa da, son veriler Pfizer enjeksiyonunun aslında çok daha tehlikeli olduğunu gösteriyor.

IPC'nin Nisan ayı raporu, aşı tarafından yaralanan sayısız İsraillinin yaşamlarının kanıtladığı gibi, Pfizer aşısının enjekte edilmesinin feci sağlık sonuçlarına yol açabileceği konusunda uyarıyor.

Raporda şunlar belirtiliyor: “Hiç bir aşı bu kadar çok yaralanmamıştı! Aşının yakınında meydana gelen 288 ölüm raporu aldık (aşıdan 10 güne kadar %90). %64'ü erkek."

Ancak İsrail Sağlık Bakanlığı'ndan alınan rakamlar, aşılamanın yakınında sadece 45 ölümün meydana geldiğini iddia ediyor. Raporun belirttiği gibi, bu "sigara perdesi", şeffaflık eksikliği ve aldatma sadece daha fazla ölüme yol açıyor.

IPPC raporundaki rakamlar doğruysa, AstraZeneca aşısından çok tüm Avrupa'daki Avrupalılardan daha fazla İsrailli Pfizer aşısından öldü.

Raporda şu uyarıda bulunuluyor: "Merkez İstatistik Bürosu'ndan (CBS) alınan verilere göre, Ocak-Şubat 2021 döneminde, aşılama operasyonunun ortasında, İsrail'de bir önceki yıla göre genel ölüm oranında %22'lik bir artış oldu. bir önceki yılın iki aylık ortalaması. ölüm oranı. .

“Aslında Ocak-Şubat 2021 dönemi, son 10 yılda karşılık gelen aylara kıyasla en yüksek toplam ölüm oranlarıyla son on yılın en ölümcül dönemidir.”

Rapor, 20-29 yaşlarındaki gençlerin, Pfizer aşısının kullanıma sunulmasından sonra ölüm oranlarında en çarpıcı artışı gören demografik yapı olarak göründüğünü vurguluyor.

"Bu grupta, 2020'deki iki aylık ortalama ölüm oranına kıyasla, Ocak-Şubat 2021'de aynı aşılama döneminde genel ölüm oranında %32'lik bir artış oldu.

“Merkez İstatistik Bürosu'ndan alınan bilgilerin Sağlık Bakanlığı'ndan alınan bilgilerle birleştirilmiş istatistiksel analizi, aşılananlar arasındaki ölüm oranı yaklaşık 1:5000'dir (20-49 yaşlarında 1:13000, 50-69 yaşlarında 1:6000). yaşında, 1:1600, 70+ yaşında)”

Bu verilere dayanarak IPC, İsrail'de Pfizer aşısının yakınında meydana gelen ölümlerin sayısının 1.000-1.100 kişi civarında olduğunu tahmin ediyor. Rapor, ikinci aşılamadan sonra ölüm riskinin, aşılamadan sonraki ölüm riskinden daha yüksek olduğunu belirtiyor.

“Bütün yaş gruplarında günlük aşılanan kişi sayısı ile aşılamadan sonraki 10 gün aralığındaki günlük ölüm sayısı arasında yüksek bir korelasyon var.

“20-49 yıl – aşılama tarihinden ölüme kadar 9 gün; 50-69 yaş arası için aşılama tarihinden ölüme kadar 5 gün; 70 yaş ve üstü için - aşı tarihinden ölüme kadar 3 gün.”

IPC, bu raporu yayınlayarak İsrail hükümetinin ve dünyadaki hükümetlerin "şeffaflığın eksikliğinin insanları öldürdüğünü" kabul etmesini umuyor.

IPC şu sonuca varıyor: “Aldatma ve gizleme, insanların yaralanmasına ve ölümüne neden olur. Tüm gizliliği kaldırın, şeffaf ve kontrollü raporlama mekanizmaları oluşturun; ancak o zaman hayat kurtarılabilir ve sağlığı koruması beklenen aletten daha fazla zarar gelmesi önlenebilir.

"Bu, ilacın hastalıktan daha ölümcül olduğu bir durum mu?"