Süveyş Kanalı'nı 24 Mart tarihinden bu yana gemi trafiğine kapatan Evergreen şirketine ait kuru yük gemisinin açtığı kriz sona ermeden şimdi de aynı şirkete ait tır, otoyolu çapraz olarak kapattı.

Evergreen nakliye konteyneri taşıyan bir kamyon bu sabah Çin'de bir otoyolda trafik sıkışıklığına neden oldu ve olayın resimleri Çin sosyal medya platformlarında viral oldu.

Trafik monitörü görüntülerinden alınan bilgiye göre kaza, bugün saat 09:55'ten kısa bir süre önce Nanjing'deki Changchun-Shenzhen Otoyolu'nda meydana geldi.

                   

Kazadan sonra, kamyon yolun karşısına geçti ve trafiği neredeyse tamamen engelledi ve şu anda Süveyş Kanalı'nı engelleyen Evergreen konteyner gemisiyle karşılaştırmalara yol açtı.

Olayın resimleri, Tayvanlı şirket hakkındaki şakalarla birlikte Weibo sosyal medya platformunda hızla viral oldu. "Bu Tayvan bağımsızlığı" bir kullanıcı yorumladı.

Daha ayık kullanıcılar, kazanın şirketle bir ilgisi olmadığına işaret etti. Kaza yapan kamyon evergreen şirketi konteyneri taşıyordu.

 

Haber: Sivil Düşünce Haber Portalı
sivildusunce.com