Dünyanın ilk ve en büyük şikayet platformu Complaintvar.com, A.C.E Awards (Achievement in Customer Excellence) 'Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Ödülleri'nin sonuçlarını açıkladı. Puanlamanın tamamen misafirlerin memnuniyet ölçümlerine dayandığı ödüller kapsamında Yolcu360, Online Araç Kiralama Kategorisi'nde birinci olarak Elmas Ödül'ün sahibi oldu. Yolcu360 CEO'su Umut Yıldırım, “Misafir mutluluğu takıntısı olarak nitelendirdiğimiz hizmet anlayışımızın karşılığını aldığımız için son derece mutluyuz” dedi.

Yolcu360, Complaintvar.com tarafından düzenlenen ve Türkiye'de en yüksek müşteri memnuniyetini sağlayan markaların belirlendiği A.C.E.'dir. Ödüller (Müşteri Mükemmelliğinde Başarı) Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri, Online Araç Kiralama Kategorisinde Elmas Ödüle layık görüldü. Yolcu360 CEO'su Umut Yıldırım, "Misafir Mutluluğu Takıntısı" olarak tanımladıkları hizmet anlayışının Türkiye'nin en prestijli memnuniyet ödüllerinden birini almasından son derece mutlu olduklarını belirterek, misafirlerimizi mutlu etmek."

“Misafirlere ödül olarak görüyoruz”

Her yıl düzenlediği anketlerden elde ettiği veriler doğrultusunda “Müşteri Deneyimi Endeksi” adını taşıyan ve “En İyi Müşteri Deneyimine Sahip Markalar”ı belirleyen araştırmaya göre verilen ACE (Müşteri Mükemmelliğinde Başarı) Ödülleri, Complaintvar.com tarafından gerçek şikayetlere dayanmaktadır. Bu bağlamda en önemli faaliyeti olma özelliğini taşımaktadır. Umut Yıldırım “Online Araç Kiralama Kategorisinde ödül almamız çok güzel. Ayrıca puanlamanın tamamen misafir geri bildirimleri ile yapılmış olması anlamını daha da arttırmaktadır. Complaintvar.com'un ciddi ve istikrarlı sistemine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz ancak ödülümüzü misafirlerimizden aldığımızı kabul ediyoruz.

“Tutkularımıza sahip çıkıyoruz”

İlk günden itibaren misafir memnuniyetine yaklaşımlarını "Misafir mutluluğu takıntısı" olarak tanımladıklarını yineleyen Umut Yıldırım, "Misafir anlayışımız mutlak memnuniyet ve maksimum kavramları değil, "Misafir Mutluluğu Takıntısı" ile birebir örtüşüyor. operasyon ekibinin misafirlerimize sunduğu çözümler hakkında, ekibin her üyesinin aynı titizlik ve tutkuyla bu yaklaşımı benimsediğini anlıyorum.Çok yakında dünyanın birçok şehrinde başlayacak olan Yolcu360 operasyonunu bu hale getirenin bu olduğunu biliyorum. Operasyon Müdürümüz Ceyhun Hoşol, Operasyon Direktörümüz Sinem Özkapıcı ve ekiplerine başarımızın mimarları oldukları için en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”

“Rakamsal büyüme niteliksel büyüme ile desteklenmeli”

2020 rakamlarına göre 22 milyon ziyaretçiye ulaşan dev bir operasyon haline gelen Yolcu360, Eksim Holding iştiraki Eksim Ventures'tan yüzde 20 hissesi karşılığında 6 milyon dolarlık A Serisi Yatırım aldı. Nisan sonunda 30 milyon dolar. Bu yatırımın bugüne kadar atılan doğru adımların bir sonucu olduğunu belirten Umut Yıldırım, “Yolcu360'ın 2017'de 700 bin tekil ziyaretçisi varken, 2020'de bu sayı rekor bir büyüme ile 22 milyon ziyaretçiye ulaştı. Buna paralel olarak gelirler arttı ve 2017'de 6 milyon TL olan gelir 2020'de 100 milyon TL'ye ulaştı. 2022'de hedef 500 milyon TL'yi aşmak. Tüm bu rakamlar somut başarının göstergeleridir ve Complaintvar.com'un Elmas ödülü niteliksel büyümemizin simgesidir ve en yüksek noktada bile tek bir misafirin mutluluğuna odaklı çalışmaya devam edeceğiz."

Türkiye'nin dört bir yanında 2.000'den fazla noktada misafirlerine hizmet veren Yolcu360 ve araç kiralama seçenekleri hakkında detaylı bilgi için www.yolcu360.com ve www.yolcu360.com/blog adresini ziyaret edin, Yolcu360 mobil uygulamasını indirin veya Yolcu360 Guest'i indirin. 0850 360 5 360. Merkez aranabilir.

Hibya Haber Ajansı