Eylül ayında Malatya'da düzenlenen ödül töreninde, Kent & Başkan Haber Dergisi tarafından 2021 yılının “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Belediye Başkanı Acar, başarısını Doğubayazıtlı kadınlar ile bir araya gelerek kutladı.

Acar, sosyal medya Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, aldığı ödülün tüm Doğubayazıt halkına verilen başarı ödülü olduğunu belirterek, "Hiçbir ayrımcılık yapmadan, her daim yanımızda, yakınımızda ve arkamızda durmuş olan bize bu yolda inanan, hizmet için insiyatif kullanmamızı isteyen doğubayazıt halkı sayesinde biz bu ödüle layık görüldük. Bu ödülün asıl sahibi şuan yanımda olan ve mazeretleri nedeniyle gelemiyen, arayarak yada mesajla tebrik eden, bana inanan binlerce Doğubayazıtlıdır. Bize bağlanan umutları, iletilen talepleri, istenilen hizmetleri, yardım bekleyen yürekleri süreleri içinde ve tam bir hakkaniyet dahilinde boşa çıkarmadık." ifadelerini kullandı.

Yıldız Acar, Doğubayazıt'taki çalışmalarında sevgi ve hoşgörüyü şiar edindiklerini vurgulayarak, "Etkin ve verimli bir yönetim modeliyle, israftan kaçınarak, belediyenin kaynaklarını isabetli ve adaletli tahsisini yaparak önemli mesafeler aldık. Kuralsızlığa da prim vermeden vatandaşlarımıza belediye hizmetlerini mesai saatleri dışında da hizmet götürdük.Doğru bildiğimiz yoldan şaşmadık Cesaretin ve fedakârlığı halkımız için şahsımızda somutlaştırdık. Aralıksız yavaş yavaş, ilmek ilmek kadın eliyle hizmet dokumaya devam edecez. Dua sizden, hizmet bizden." dedi.

 

Sivil Düşünce Haber Portalı