Markaların tüm iletişim kanallarını tek bir platformda toplayarak müşterilerine çok daha hızlı ve kapsamlı bir müşteri deneyimi sunmasını sağlayan Desk360, sadece 3 ayda dünya çapında 750 farklı firmaya hizmet vermeye başladı.

Kullanıcılarına kapsamlı bir müşteri deneyimi yaşatmak için şirketlerin tüm iletişim kanallarını tek bir platformda toplayarak müşterilerine hızlı bir iletişim deneyimi sunmalarını sağlayan Desk360, 3 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 750 kurumsal kullanıcıya ulaştı. 11 farklı kanal ile entegre olabilen ve 40 farklı dilde destek hizmetleri sunan Desk360, firma ile müşteriler arasında kapsamlı bir iletişim sağlar. Desk360'ı geliştiren Teknasyon'un kurucu ortağı Burak Sağlık, “Müşterilerle sürekli iletişim halinde kalarak şirketlerin başarı yüzdelerini ve marka algılarını güçlendirmeyi hedefleyen Desk360 platformu, Donanımlı ekibi ve hizmet verdiği firmaların geri bildirimleri ile ilk üç ayda kullanıcı sayısı ve 10 milyon bilete ulaştı. Desk360 platformu kullanıcıları, e-posta, uygulama içi mesaj kutusu, App Store, Google Play Store, Huawei AppGallery, web iletişim formu, WhatsApp, canlı sohbet eklentisi, Facebook, Twitter ile 11 farklı kanaldan tüm müşteri mesajlarını tek bir ekranda yönetebilir. ve Instagram entegrasyonları. fırsat sunuyoruz ”dedi.

Kendileri için geliştirdikleri 40 dilde profesyonel destek sağlayan platformu dünyaya açtılar.

Müşteri desteğinde daha önce Zendesk'i kullanan ancak zor bir arayüze sahip olan bu platform yerine kendi destek yazılımı Desk360'ı geliştirmeye başladıklarını vurgulayan Sağlık, şunları söyledi: müşteriler mutlu. Desk360, Türkiye'de bu alana destek veren ilk platform oldu. Küresel rakiplerimizle karşılaştırdığımızda, çok daha düşük maliyetlerle çok daha güçlü hizmetler sunduğumuzu söyleyebiliriz. Örneğin, platformun çok kısa sürede büyümesini sağlayan Zendesk'ten yüzde 200 daha avantajlı bir fiyat sunuyoruz. Desk360 platformu, 3 ay gibi kısa bir sürede 40 dilde profesyonel destek ile yaklaşık 750 kurumsal kullanıcıya ulaştı. Yazılım sektöründe yerlileştirmenin önemi her geçen gün artmaktadır. Marka ve müşteri ilişkisinde müşteri memnuniyeti kilit noktadır. Tüketici olarak bir hizmet veya ürün aldıktan sonra hepimiz iyi bir müşteri desteği bekleriz. Nitekim çok kanallı stratejileri benimseyen ve müşterilerine hızlı geri dönüş sağlayan markaların sadık bir müşteri portföyü oluşturabileceği bir gerçek. "Desk360 olarak, çok kanallı müşteri iletişimi için en iyi yolu sağlıyoruz ve markaların müşterileri ile güçlü bir bağ kurmasını sağlıyoruz."

 

Hibya Haber Ajansı