Yargıtay, 28 Şubat davasında aralarında eski 1. Ordu Komutanı Orgeneral Çevik Bir ve 2003 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanık hakkında verilen hapis cezalarını onadı.

Yargıtay 3. Ceza Davası'nın incelemesini tamamladı

28 Şubat 1997 tarihli hükümette, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra akaryakıt sistemleri, üniversiteler, sendikalar, sanayi çevreleri, sivil bürokrasi ve yargı mensuplarının da milli güvenlik timinin kararlarına atıldığı belirtildi. genel yayın istasyonları kuruldukları gün ve genel olarak tanıtılmıştır.

Söz konusu olaylarla ilgili olayların anlatıldığı kararda, olaylara suçun hakim olduğu belirlenirken, şüpheliler Ahmet Çörekçi, Aydan Erol, Cevat Temel Özkaynak, Çetin Doğan, Çetin Saner, Çevik Bir, Erol Özkasnak , Fevzi Türkeri, Hakkıınç, İdris Koralp, İlhan Kılıç, Ken Deniz , Vural A Yıldırım Türker, Ken Deniz, Vural A Yıldırım Türker hedeften ve Türk olayından sorumlu tutuldu 147. .

Daire bu 14 müebbet hapis cezasını onadı.

Daire, eski YÖK üyesi Erdoğan Öznal ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Prof.

Türkiye'de yerel mahkemeye atananların gözünde tutulamayanlarla ilgili suçlarla sınırlıdır. Uçan Ersin Yılmaz, Kamuran Orhon, Köksal Karabay, Metin Yaşar Yükselen, Orhan Yöney, Refik Zeytinci, Şevket Turan, Şükrü Sarıışık ve Yücel Özsır'ın kurtarılmasına karar verildi.