HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Kürdistan İslami Birlik Partisi'ni (Yekgırtu) ziyaret etti. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminin başkenti Erbil'de (Hewlêr) temaslarına devam ediyor.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Erbil’de Kürdistan İslami Birlik Partisi (Yekgırtu) Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yapıcıoğlu’nu, Yekgırtu Lideri Selahaddin Muhammed Bahaeddin ve parti üyeleri karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yekgırtu Lideri Bahaeddin, HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Her fırsatta Kürdistan bölgesinde bulunan partileri ziyaret ettiklerini belirten Başkan Yapıcıoğlu ise görüşme ve diyalogların önemine vurgu yaparak, bu tür ziyaretlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Görüşmede, Irak ve Türkiye’deki siyasal durum, Kürd partilerinin arasındaki ilişkiler ve Kürd halkının yaşadığı sorun ve sıkıntılara değinildi. Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette karşılıklı iyi dilek temennilerinde bulunuldu.


Sivil Düşünce Haber Portalı