Aktif yaşamı destekleyen kaliteli, bilime dayalı, yenilikçi gıda takviyesi ailesi EasyVit, Türkiye Zeka Vakfı ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nın ana sponsoru oldu.

Türkiye Zeka Vakfı’nın Millî Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK destekleri ile 2019 yılında başlattığı Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nda kayıtlar alınmaya başlandı. Son başvuru tarihinin 18 Şubat 2022 olarak belirlendiği Şampiyona, İl Finalleri Sınavı, Bölge Finalleri Sınavı ve en son aşama olan Türkiye Finalleri Sınavı ile bu yılki kazananlarını belirleyecek.

 

“Ülkemizin geleceği çocuklarımızın yanında yer almak için çalışıyoruz.”

Daha fazla çocuğa ulaşmak amacıyla Türkiye Zeka Vakfı ile iş birliği başlattıklarını belirten EasyVit Yönetici Ortağı Mehmet Erden Kutsal; “İş birliği çerçevesinde ilk etapta bu yılki Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nın ana sponsorluğunu üstleniyoruz. Böylelikle farklı ihtiyaçlara cevap veren EasyFishoil ürünlerimizle ülkemizin geleceği çocuklarımızın yanında yer almak ve ebeveynlerimizi de bilinçlendirmek istiyoruz. Çocuklarımız için hayat hep artı diyerek çıktığımız bu yolda onlar için artı değer oluşturmak adına Türkiye Zeka Vakfı ile olan iş birliğimizi geliştirecek, bu gelişimi çocuklara ve ebeveynlere yansıtacak adımlar atacağız” dedi.

İlkokul, Ortaokul ve Lise Kategorilerinde Yapılan Şampiyona, Bu Sene de Her Öğrencinin Katılımına Açık!

Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi amacıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan şampiyonaya https://sampiyona.tzv.org.tr/ üzerinden başvurulabiliyor.

Türkiye genelindeki tüm devlet ve özel okulların başvuruda bulunabileceği Şampiyona, ilkokul (3. ve 4. sınıflar), ortaokul (5. – 6. – 7. – 8. sınıflar) ve lise (hazırlık – 9. – 10. – 11. – 12. sınıflar) kategorilerinde gerçekleştiriliyor. İl Finalleri Sınavı 19 Şubat 2022’de, Bölge Finalleri Sınavı 26 Mart 2022 ve Türkiye Finalleri Sınavı 14 Mayıs 2022’de düzenlenecek olan şampiyonada kategorilerinde ilk üçe girenlere kupaları, madalyaları ve TÜBİTAK yayınlarında harcayabilecekleri 1.000 TL ödülleri takdim ediliyor.

Şampiyonaya katılan tüm öğrencilere “Katılım Belgesi”, İl Finalleri Sınavında başarılı olanlara “İl Finalleri Başarı Belgesi”, Bölge Finalleri Sınavında başarılı olanlara “Bölge Finalleri Başarı Belgesi” ve Türkiye Finalleri Sınavında yarışanlara “Türkiye Finalleri Başarı Belgesi” veriliyor. Ayrıca Türkiye Finalleri Sınavı’nda yarışan tüm öğrenci ve öğretmenlere Gri Ceviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu için 1 yıllık aile üyeliği, her sınıfta ilk üç dereceye giren takımların asıl ve yedek öğrencileri internet üzerinde yapılacak Türkiye Zeka Vakfı Düşünce Şenliği’ne katılım hakkı kazanacaktır.

Detaylı Bilgi ve Kayıt için: sampiyona.tzv.org.tr


Hibya Haber Ajansı