Türkiye'ye israil'den gelen domates fideleri, Antalya'daki domates üreticilerine zor günler yaşatıyor. Donateslerde görülen virüs, İsrail'den gelen fideler neddeniyle "İsrail virüsü" olarak adlandırıldı.

İsrail virüsü nedeniyle domateslerin imha edildiği kaydedilirken, böyle devam edecek olursa çok yakında ülkede domates yetiştiriciliği yapılamayacağı gibi, domates yemek bile hayal olabilir.

Filistin halkını bombalarıyla yok etmeye çalışan İsrail, gıda sektörünü de eline alarak gıda terörünü hayata geçiriyor. Türkiye'ye domates fidelerinin getirildiği tek ülke olan İsrail, tohumları elinde tutuyor ve başka ülkelerin yetiştirmesine izin vermiyor.

Sulamaların da İsrail firmaları tarafından yapıldığı tarlalarda böyle devam edecek olursa hiçbir ürün yetiştirilemeyecek.

Türkiye'de tahıl, meyve ve sebze üretiminde ata tohumu ve yerli üretime geçilmezse çok yakın bir gelecek ülkemiz kıtlıkla baş başa kalacak.

TOHUMSUZ SEBZE VE MEYVE ÜRETİYOR

İsrail laboratuvarlarında üretilen çekirdeksiz meyve ve sebzeler artık dünyanın her yerine pazarlanıyor. Çekirdeksiz biber, çekirdeksiz patlıcan ve çekirdeksiz kavul yetiştirmeye başlayan İsrail, insanlık tarihinde görülmemiş bir faşizm uyguluyor. Yakın gelecekte tüm üretimi eline almayı hedefleyen İsrail, mülksüz ve gıdaya bağımlı bir dünya tasavvur ediyor.

 

Sivil Düşünce Haber Portalı