Şahinbeyli Eski Belediye Başkanı Tahsin Arslan, bin beşyüz kişilik ekibiyle birlikte Türkiye Değişim Partisi'ne (TDP) geçti. Parti genel merkezinde gerçekleştirilen geçiş, büyük bir coşkuyla kutlandı. 

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, rozet takma töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında Tahsin Arslan ve ekibini partilerinde görmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Sarıgül yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Gücümü her zaman teşkilattan aldım"

Kimse sizin gücünüzü inkâr edemez. Ben gücümü her zaman teşkilattan aldım. Teşkilât varsa güçlüsünüz. Ben, teşkilattan başkasını kolay kolay tanımam. Teşkilatlar her zaman benim için başımın üzerindedir.

Vatandaş beni ararsa yüzde yüz geri dönüş yaparım

Teşkilattan da, vatandaşlarımızdan da beni arayanlara saatler sonra dahi olsa yüzde yüz geri dönüş yaparım. Dönme saatlerim var; bazen gece 11’de ararım, bazen sabah 6’da ararım, uzun konuşurum. Herkesi arama saatlerim değişiyor.

Çalmadık kapı, sıkılmadık ev bırakmayacağız.

Tüm evlere ulaşmalıyız; çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Karalama siyaseti doğru bir siyaset değildir. Ne yapacağımızı anlatmamız lazım. Özellikle sizlerden ricam şu; etnik köken konularına girmeyin; özellikle inançlarımız konularına girmeyin; özellikle tarih, atalarımız, dedelerimiz, ecdadlarımız.. vb gibi konularına fazla girmeyiniz. Gireceğiniz konunun mala-davara faydası olması lazım. Unutmayın, mala-davara faydası olmayan konunun partimize faydası olmaz."

Tahsin Arslan ise yaptığı konuşmasında, TDP'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi:

"Hanımefendiler, beyefendiler. Değerli arkadaşlarım. 29 sene komiser yardımcılığımdan, emniyet müdürlüğümden; Urfa, Antep, Kilis.. Bu bölgelerde çok insanlara yardım ettim. 2000-3000’in üzerinde Gaziantep’te benim polisim var. Benim eşim MEB’de daire başkanıydı; öğretmen tayinlerinin tümünü eşim yapardı. Bir kızım savcı; bir tanesi makine mühendisi, bir tanesi banka müdürü… Türkiye’ye Yalan Makinası’nı Türkiye’ye ilk olarak Hüseyin Çapkın ile biz getirdik. Meslek hayatımda bir Allah’ın kuluna tokat atmadım. Hayatım hep böyle geçti… Emekli olduktan sonra Tansu Hanım (Çiller) kıramadım, belediye başkanı oldum; il başkanlığı yaptım; hayatımı güzel geçirdim."


Sivil Düşünce Haber Portalı