Temmuz ayında nikah masasına oturacak olan Subaşı'nın hamile olduğu iddiası gündeme gelmişti ve iddiaları yalanlamış ve "Kesinlikle hamile değilim. Evlenemeden düşünmüyorum" diyen ünlü isim, bebek beklediklerini açıkladı.
"Kesinlikle hamile değilim. Evlenmeden olmaz zaten" diyen ünlü isim sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bebek beklediklerini açıkladı.

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: 
"Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım."
Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya kullanıcıları tarafından Şeyma Subaşı'nın evlenmeye hazırlandığı Mohammed Alsaloussi'nin, aslında milyarder değil dolandırıcı olduğu, sahte isim kullandığı, babasının da bir şirkette pazarlama müdürü olarak çalıştığı öne sürülmüştü.