Geçtiğimiz günlerde Dumping Sendromu hastalığına yakalandığını ifade eden Seren Serengil, Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" ifadelerini kullanmıştı.

Geçirdiği bir dizi ameliyatın ardından 70 kilodan 46 kiloya düşen Serengil, "Kilo vermemi durduramıyoruz" demişti. Tanınmayacak hale gelen aşırı zayıf hali ile sevenlerini korkutan ve '34 beden bile büyük geliyor. Çocuk reyonundan giyiniyorum' diyerek dert yanmıştı. 

Kalp krizi geçirme riskiyle karşı karşıya olduğunu belirten Serengil bir röportajında, "Çocuk yapmak istedim. Bunun için bir seneye yakın süre hormon aldım. Hormon tedavisi yüzünden de verdiğim kiloların 15 kilo kadarı geri geldi. Ama maalesef ani stres sonucu düşük yaptım. O süreçte evden dışarı çıkmadım. Sabahtan akşama kadar çikolata yiyor, kola içiyordum. İkinci operasyon fikri de düşükten sonra gelişti. Bir an önce kilo vermek, işime konsantre olmak için bu kararı aldım." diye belirtmişti.

Serengil durumun ciddiyetini "Operasyonun herkeste etkisi farklı... Ben farklı bir sendrom yaşadım. Her yemekten sonra başım dönüyor, midem bulanıyor, kusuyordum. Bunlar bana söylenmedi ama dediğim gibi herkeste de görülmüyor. Ben ise bütün etkilerini yaşıyorum. Yürürken düşüyorum, kaburgam en ufacık bir harekette çatlayabiliyor. Kemiklerde su kalmamış artık. Haddinden fazla zayıfladım." diyerek anlatımıştı.

Eski güzelliğinden eser kalmayan Serengil, geçtiğimiz yıllarda sunduğu magazin programında eleştirdiği bir çok ünlü isimle karşı karşıya gelmişti. Ünlü sanatçı Gülben Ergen'e yönelik ifadeleri nedeniyle hapis cezası alan Serengil, hapiste yatmıştı.

Sevenleri Serengil'in bu durumuna üzülürken, karşı karşıya geldiği ünlü isimler ise ''beter olsun, oh olsun'' diyerek tepki verdiler. 

Serengil'e şifa diliyoruz.

Sivil Düşünce Haber Portalı