Sedat Peker, youtube kanalı üzerinden seri halinde paylaştığı videoda İnternethaber'in sahibi Hadi Özışık'ın kendisi ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında iletişim sağladığını açıklamıştı. Bunun üzerine gazeteci Cem Özdemir'in kanalına konuk olan Özışık, Peker'in iddialarını yalanladı.

Bunun üzerine harakete geçen Peker, Hadi Özışık'ın FaceTime görüşmesi ifşa ederek sosyal medya Twitter hesabından paylaştı. Görüntülerde Özışık, Soylu Peker ile aralarında dostluk bağı olduğunu ve yıllara dayanan bağlılıklarının olduğunu da kendi ağzıyla açıkladığı görülüyor. Peker'in yayınladığı görüntü kaydında Özışık kardeşlerin Soylu ile Peker arasında iletişimi sağladığı görülüyor.

Sedat Peker, Süleyman Soylu ile arasında teması sağlayan kişinin gazeteci Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık olduğunu görüntülerle ortaya koyarken,Özışık'ın da iddiaları doğruladığı görülüyor.

Sedat Peker, Twitter hesabı üzerinden Hadi Özışık ile yapmış olduğu FaceTime görüşmelerinin görüntülerini yayınlayarak Özışık'ın inkarını yalanlamış oldu.

Peker görüntüleri paylaştığı sosyal medya Rwitter hesabındaki mesajında, "Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık - süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU "İSTİFA EDERİM" DEMİŞTİ!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Peker'in kendisine yönelik iddiaların yer aldığı ilk videodan sonra paylaştığı basın açıklamasında "En ufak bir irtibatım çıkarsa, idam dahil her türlü cezaya razıyım" diyerek yalanlamıştı.

HADİ ÖZIŞIK, AYASOFYA CAMİİ BAŞ İMAMI MEHMET BOYNUKALIN'A HAKARET ETMİŞTi

Prof. Dr. Mehmet Boynukalın sosyal medya Twitter hesabından paylaştığı mesajında,faizin haram olduğunu ve oluşturulacak yeni anayasada İslami değerlerin gözetilmesi gerektiğini söylemişti. Hadi Özışık, Boynukalın'ın paylaşımlarına yönelik bir video kaydı çekmiş ve Boynukalın'a yönelik "Boynun altında kalsın"ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medyada büyük linçe uğrayan Özışık videoyu yayından kaldırmak zorunda kalmıştı.


AK PARTİLİ BİR MİLLETVEKİLİ HAKKINDA DA İDDİALARDA BULUNMUŞTU

Hadi Özışık, bir uçak yolculuğunda konuştuğu eski bir milletvekili ile aralarında geçen sohbette, Süleyman Soylu'ya yönelik eleştirilerde bulunduğunu iddia etmiş ve bu sohbeti köşe yazısına taşımıştı.

 

 Siviş Düşünce Haber Portalı