Yasak aşka karıştığı iddia edilen ve gözaltına alınan Büyükşen çiftinin gelini Betül Büyükşen'in kuzeni Mehmet Ali Dayanır, kelepçelenerek sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

54 yaşındaki Necla Büyükşen ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen, Konya'daki evlerinde otururken vurularak öldürüldü. Müge Anlı'nın programında olayla ilgili soruşturma başlatan güvenlik güçleri, önceki gün düzenlediği operasyonda çiftin çocuklarının da aralarında bulunduğu 24 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, HTŞ kayıtlarının dökümleri ve WhatsApp yazışmalarına ulaşılarak sorgulanırken, adreslerde ele geçirilen av tüfekleri de incelendi.

MAHKEMEYE GİTMEK İÇİN BEKLİYORUZ
Sezon finali yapan ve bu süreçte konunun takipçisi olan Müge Anlı'nın ekibi, polisteki işlemleri incelemek için olay yerine gitti. Programın Instagram hesabından paylaşılan gönderide, yasak aşk yaşadığı iddia edilen Büyükşen çiftinin gelini Mehmet Ali Dayanır'ın görüntüleri kelepçelendi. Sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet Ali Dayanır'ın adliyeye getirilmesini beklerken, herhangi bir itirafta bulunup bulunmadığı bilinmiyor.
Çiftin kızları olay yerine götürüldü.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Büyükşen çiftinin kızı Büşra Büyükşen, arama yapmak ve mekanı göstermek için eve getirildi. A Haber'de yer alan bilgiye göre, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve İl Jandarma Komutanlığı yetkililerinin de yer aldığı keşif sırasında Büyükşen'e olay günü ne olduğu soruldu. Keşfe Büyükşen'in doktor olan ağabeyi Osman Büyükşen de katıldı.
Büyükşen cinayetinde yeni gelişme! Yasak aşk zanlısı kelepçelenerek hastaneye kaldırıldı
İl Jandarma Komutanlığı tarafından keşif sırasında güvenlik önlemi alındı. Şüpheli Büyükşen, tespitin ardından İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.