Kaynak sektörünün önde gelen firmalarından Lincoln Electric Türkiye; inverter teknolojisine sahip yeni kaynak makinesi INVERTEC 161S'yi piyasaya sürdü. Taşınabilir boyutu ve tüm elektrotları kaynaklayabilme özelliği ile dikkat çeken ürün, düşük enerji tüketimi ve yüksek çevrim süresine sahiptir. Bakım, endüstri, şantiye ve tersane gibi tüm profesyonel uygulamalar için ideal olan yeni INVERTEC 161S, profesyonel bir kaynakçının tüm ihtiyaçlarını karşılar. Makinenin yapısındaki mikrodenetleyiciler kaynak işlemini kontrol ederek yüksek performans sağlarken stabil bir ark sağlar. LIFT TIG+ özelliği sayesinde yumuşak başlangıç ​​ve bitiş özelliğine sahip olan INVERTEC 161S, uzaktan kumanda ile izleme imkanına da sahiptir. INVERTEC 161S ve Lincoln Electric Türkiye'nin yenilikçi ürünleri hakkında detaylı bilgiye www.askaynak.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Lincoln Electric Türkiye'nin yeni kaynak makinesi INVERTEC 161S, kaynak profesyonellerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. makine; 40°C'de yüksek çevrim süresine sahip olmakla birlikte, selülozik elektrotlar dahil her türlü elektrotla kaynak yapma imkanı sunar. Jeneratörlü ortamlarda çalışmaya uygun olan INVERTEC 161S, elektro şok riski olan ortamlarda güvenliği artırmak için VRD fonksiyonu gibi ek güvenlik özelliklerine sahiptir.

PFC teknolojisine sahip kaynak makinesi; Düşük akım tüketimi, enerji tasarrufu, düşük harmonik oluşumu ve kaynak ortamdaki karbondioksiti azaltması ile dikkat çekiyor. Bu özellikleri sayesinde makine hem çevreye hem de yenilenebilir enerji kaynaklarının korunmasına önemli katkılar sağlıyor. Hafif imalat, inşaat, onarım ve bakım, yerinde müdahale, hafif sanayi ve boru hattı onarımı gibi alanlarda kullanılmak üzere tasarlanan INVERTEC 161S, taşınabilir boyutu ile en zorlu şantiyelerde bile kullanım kolaylığı sunar. INVERTEC 161S ve Lincoln Electric Türkiye'nin tüm yenilikçi ürünlerine www.askaynak.com.tr adresinden ulaşılabilir.


Hibya haber ajansı