CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme gelen suikast iddialarıyla ilgili konuştu. Takip edildiğini belirten Kılıçdaroğlu, "'Yer altı dünyasını harekete geçireceğiz, onlar susturacaklar' diye düşünüyorlar" sözleriyle Alaattin Çakıcı'yı işaret etti.

CHP lideri, "Gittiğim yerler, kaldığım ev, konuştuğum kişiler belli. Benim ve ailemin telefonlarının dinlendiğini zaten biliyorum" dedi. 

Kılıçdaroğlu, "Takip edildiğimi biliyorum. Korumalar var ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar ama ciddi bir tehdit var. Benden rahatsız olan ciddi bir kesim var. Bu durumdan iktidar kanadı da rahatsız" dedi.

Kılıçdaroğlu açıklamalarında isim vermeden Çakıcı'yı işaret etti ve "Aksi bir şeyi duymak istemiyorum, aksi bir şey söyleyen kişiyi susturacağız. Yer altı dünyasını harekete geçireceğiz, onlar susturacaklar' diye düşünüyorlar. Bu bizi korkutmaz, CHP'de on binlerce Kılıçdaroğlu var. Onlar çok dar düşünüyorlar, çünkü ufukları çok dar. Sanıyorlar ki bir kişiyi ortadan kaldırdığımız zaman sorunlar çözülür." dedi.