Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, lüks aracında uyuşturucu madde kullandığı görüntüsü üzerine gözlatına alınan Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ayvatoğlu gözaltında verdiği ifasinde "burnuma çektiğim pudra şekeriydi" iddiasının ardından serbest bırakılmaıştı.

Araçtaki diğer iki arkadaşının da ifadelerine başvurulan Ayvatoğlu, hakkında uyuşturucu madde temin ettiği ifadeleri nedeniyle tekrar gözaltına alındı.

Belediye Başkanı Vidinlioğlu, Fatin Dağıstanlı'nın sorularını yanıtladı

Başkan Vidinlioğlu, Kürşat Ayvatlıoğlu'nun kendisinden önceki dönemde belediyenin kültür ve sosyal işler müdürü olarak görev yaptığını ifade etti.  

Başkan Vidillioğlu, Ayvatoğlu'nu bir kez gördüğünü vurguladı. Vidinlioğlu, belediye başkanı seçildikten sonra Ayvatoğlu ile bir kez karşılaştığını ve kendisiyle çalışamayacağını bildirdiğini, kendi ekibini oluşturarak ekibiyle çalıştığını ifade etti.

Dağıstanlı'nın Ayvatoğlu'na yönelik Kastamonu'da lüks araçlarla gezdiği ve Kastamonu Belediyesinde olumsuz çalışmaları olduğu ancak Cumhur İttifakı nedeniyle MHP'nin belediye başkanı olan Vidinlioğlu'nun mahkemeye vermediği iddialarına yönelik sorusuna, böyle birşeyin söz konusu olmadığını, gerekli görülürse müfettişlerin belediyeye gelerek incelemelerde bulunabileceğini söyledi.


NE OLMUŞTU?

AK Parti Genel Merkezi'nde büro elemanı olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu, lüks aracında trafikte seyir halindeyken kokain kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yayınlanmıştı. Ayvatoğlu bu görüntülerin ardından gözaltına alınmış, verdiği ifadesinde, “çektiğim kokain değil, pudra şekeriydi” iddiası kamuoyunda büyük tepki toplamıştı. Ayvatoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ancak gelen tepkiler ve araçta bulunan diğer iki kişinin "uyuşturucu temin ediyordu" ifadelerinin ardından savcılığın talimatıyla tekrar gözaltına alınmıştı.

 

Sivil Düşünce Haber Portalı

sivildusunce.com