Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Hukuku, demokrasiyi, özgürlükleri ve en temel insan haklarını dahi hiçe sayan #28Şubat’ın üzerinden bugün tam çeyrek asır geçti. Öncelikle kendisi bedel ödeyen ama milletimize asla ödetmeyen merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Görüyoruz ki 28 Şubat süreci ve sonrasında yaşanılan gelişmeler bugün çok daha iyi anlaşılmaktadır. Ayrıca toplumumuzun tüm kesimleri tarafından 28 Şubat’ın hem siyasal hem sosyal sonuçları ise bugün çok daha iyi okunmaktadır.

Doğrudan milletimize ve ülkemize büyük bir darbe indiren ve tarihe kara bir leke olarak geçen 28 Şubat sürecinin açtığı yaraların ve sebep olduğu travmaların izlerini tamamen silmek için artık kaybedecek tek bir saniyemiz yoktur. Bilinmelidir ki silahların, dipçiklerin ve her türlü vesayetin gölgesinde siyaset yapma zamanı artık geçmişte kalmıştır! 28 Şubat anlayışının defteri, yine bir 28 Şubat günü, bugün Ankara’da dürülmüştür!

Ülkemizde bir daha 28 Şubat benzeri süreçler yaşanmaması için; millet iradesinin üzerinde hiçbir gücün vesayet kurma hevesinde bulunmadığı, temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı, herkes için "insanca yaşam"ı mümkün kılacak "adil devlet"i kurmaya kararlıyız."
Hibya Haber Ajansı