İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesine sosyal medyadan küfür eden şahsın serbest bırakılmasına Twitter'dan tepki göstermesiyle başlayan ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün "Türkiye bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz" sözleriyle süren tartışmaya AK Parti yönetimi de dahil oldu.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Bölükbaşı, sosyal medya Twitter hesabından yaptığı paylaşımla isim vermeden Süleyman Soylu'ya sitem ederek, "Bir telefon ötede olan kişilere meramını buradan anlatmaya kalkıyorsan niyetin sorgulanır" diyen Bölükbaşı, bir sonraki paylaşımında ise, "Parti disiplini dava disiplinidir. Biz böyle gördük böyle öğrendik"

AK PARTİ YÖNETİMİNDE SÜLEYMAN SOYLU SEVİLMİYOR MU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2020 yılında sosyal medya hesabı Twitter üzerinden istifa etmiş, kamuoyu tarafından istifasının kabul edilmemesi yönünde Erdoğan'a çağrıda bulunulmuştu. AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Selva Çam ise Twitter hesabı üzerinden Soylu'ya tepki göstermiş ve istifa etme mercinin sosyal medya olmadığını kaydetmişti. 

 

 

Sivil Düşünce Haber Portalı

sivildusunce.com