Dün Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'un talimatı üzerine Başbakanlık binasına İsrail bayrağı göndere çekilmişti. Ardından Almanya Dusseldorf Belediyesi binasına da İsrail bayrağı asıldı. 

Çekya Cumhuriyeti de Avrupa ülkelerine bakarak İsrail bayrağını göndere çekerek desteğini gösterdi. Çek Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Avrupa Birliği bayrağını Prag Kalesi'nden indirerek yerine İsrail bayrağını çekti. Bayrağın çekilmesi sırasında askeri tören yapılırken bando ve mızıka takımı yürüyüşlerle desteklendi.

Avrupa, İsrail'in Gazze'deki Filistinli katliamını savunmaya devam ediyor. Pek çok ülkenin tepkisine rağmen bazı ülkeler İsrail'e İsrail'den daha fazla destek vererek katliamı haklı çıkarmaya çalışıyor.

İsrail'in Gazze'deki zulmüne Avrupa'dan destek sonrası destek!

Çekya, Avusturya'dan sonra bayrağını kaldırdı ve yerine İsrail bayrağını göndere çekti. Çek Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Avrupa Birliği bayrağını Prag Kalesi'nden indirerek yerine İsrail bayrağını çekti. AB bayrağının indirilmesi ve İsrail bayrağının kaldırılması sırasında askeri tören yapılırken, bando ve mızıka ekibi bu anlarda bayrağı marşlarla çektiler.