Edinilen bilgilere göre uzun yıllardır iş dünyasında olan ve ihracat ithalat firması olan genç iş kadını Deniz Fedai, CHP’ye katıldı. Fedai’nin partiye katılımı heyecan yaratırken, Fedai’nin parti rozeti CHP Mersin İl Örgütü binasında CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ile CHP Mersin Milletvekilli Gülcan Kış, tarafından takıldı.

CHP’ye katılmasıyla ilgili konuşan başarılı genç iş kadını Fedai, ”CHP her zaman ideallerime uygun bir parti olmuştur. Laikliğe, eşitliğe, çağdaşlaşmaya ve demokrasiye önem veren bir partide yer almaktan onur duyuyorum. Daha önce de birçok arkadaşım partiye katılmamı istiyordu ancak iş yoğunluğu ve sürekli seyahat etmem sebebiyle partiye katılamamıştım. Gelinen aşamada koşullar uygun oldu ve partiye katıldım. CHP’nin olduğu yerlerde başarı ve hizmet vardır. Bunun en güzel örneğini Mersin Büyükşehir belediyesi ile diğer CHP’li ilçe belediyelerinde görebiliriz. Bana parti rozeti takan CHP il başkanı Koral Ömür’e ve CHP Mersin Milletvekilimiz çok başarılı bulduğum Gülcan Kış’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra partim ve Mersinimiz için daha çok güzel çalışmalarımız hizmetlerimiz olacaktır” dedi.

Çukurova Üniversitesi Maliye bölümünden Mezun olan ve İngilizce bilen Fedai, bir dönem özel bankalarda çalıştı.

Avrupa ve Ortadoğu’daki çoğu ülkelerde ticaret yapan Fedai, Mersin’de birçok sivil toplum örgütünde yöneticilik yapıyor.

Haber: Hikmet Durgun