İslam Devrim Muhafızları Kolordusu'nun (IRGC) videoyu Pazar günü İran'ın Yüksek Lideri Ayetullah Ali Khamenei'nin televizyondan bir konuşma yapacağından hemen önce yayınladığı bildirildi.

11 saniyelik yayında, silahlı IRGC kuvvetlerinin dizilişte yürümesi, açıklanmayan bir yere fırlatılan bir füze ve ardından ABD Kongre Binası'nın alevler içinde patlama sahneleri yer alıyor. Videoda daha sonra İranlı din adamlarının Kudüs'e doğru yürüdüğü görüldü.

Tony Blair Enstitüsü analistlerinden Kasra Aarabi, klibin arka plan müziğini, ABD Kongre Binası'nı "Alavi (İmam Ali'nin) IRGC'si tarafından yok edilen bir "baskı sarayı" olarak tanımlayan şarkı sözleriyle İran milliyetçisi bir şarkı olarak tanımladı ve Quds'un (Kudüs) kurtuluşunun müjdesi İran'dan geliyor." diyerek tanımladı.

Video, İran ile ABD arasında Viyana'da gerçekleşen nükleer görüşmelerle aynı zamana denk geldi. Haberlerde, video yayınlandığı sırada siyasi düşmanların terk edilmiş 2015 nükleer anlaşmasını sürdürme anlaşmasına daha da yaklaştığı öne sürüldü.