14 Mayıs seçim temasları kapsamında Batman’da bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, basına açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs seçimlerinin birinci turda bitmesi için hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de partisinin AK Parti listelerinden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı’ya destek vermek için Batman’a geldiklerini belirten Yapıcıoğlu, bu kapsamda temaslarda bulunacağını ifade etti.

Türkiye’nin ikinci yüzyılında bir yol kazası yaşanmaması ve var olan birçok sorunun çözüme kavuşması için tüm vatandaşlara çağrıda bulunan Yapıcıoğlu, herkesin el birliğiyle seçim gününe çalışmaya davet etti.

Yapıcıoğlu, “İkinci yüzyılda bir yol kazası yaşamamak için, memleketimizi daha ileri bir seviyeye ulaştırmak için milletimizin şu ana çözülemeyen sorunların çözülmemesi için ve halkımızın çözülemeyen sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözülmesi ve daha müreffeh bir toplum oluşturmak için el birliğiyle seçim gününe kadar çalışmalarımızı hızlandıracağız.” diye konuştu.

Memlekette yaşanan en köklü sorunların CHP zihniyetinin ürünü olduğuna vurgu yapan Yapıcıoğlu, bu sorunları oluşturan zihniyetin bu sorunları çözemeyeceğini söyledi.

CHP zihniyetinin oluşturduğu sorunların çözümü konusunda cesur adımlar atan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı Sistemi’yle ikinci dönemini tamamlamasının çok çok önemli olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, seçimin birinci turda biteceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Batman’da 5 milletvekilinin üçünü alacaklarına inandığını belirten Yapıcıoğlu, 14 Mayıs seçim gününün bayram havasında kutlanması için herkesin çalışması gerektiği çağrısında bulundu.

 

Haber: Sivil Düşünce Haber Portalı