Hibya olarak; Türk medyasına vizyon olmaya devam ediyoruz. 2019 yılında başladığımız sayılı sayıda haber ajansı varken şimdi ise onlarca alternatifin vizyonu olmayı başardık. 


İlk günden bugüne tarafsızlığımızdan ödün vermeden 26 ay boyunca sektöre haberlerimizi ücretsiz verdik.


Aç gözlülük yapmadık, ekmeğimizi paylaştık. Ve şimdi ise daha da ileri gidip en ücra noktada olan meslektaşımıza Hibya’nın isim hakkını kullandırmayı ve beraber üretmeyi hedefliyoruz.


5 kıtada 14 dilde 16 uluslararası sitesiyle dünyanın dört bir yanından tam 177 ülkeden trafik alan 29 ayda bir dünya markası olmayı başaran Hibya Türkiye’nin gururu oldu.


Dünyanın en eski en köklü en gelişmiş medeniyeti olan Türk kültürünü dünyaya tarafsız duruşumuzla taşımayı amaçlıyoruz.


Ülke, il ve ilçe bayiliklerimizle ile tüm dünyaya nüfuz ediyoruz.


Dünyanın her yerinde bize ulaşmanızı hizmetlerimizden aynı kalitede yararlanmanızı ve meslektaşlarımızdan profesyonel hizmet almanızı sağlıyoruz.
Meslektaşlarımıza umut oluyor, yerel mecralarına güç katıyoruz. Daha fazlasını kazandırıyor onlara iş kapısı oluyoruz.


Yerel mecralar artık Hibya’nın mikrofonuyla tüm dünyaya sesleniyor. Yerelden çıkan emekler uluslararası medyada yansıma buluyor.


Ülke bayiliklerinin yanında şimdi de Türkiye’nin 81 iline bayiliklerimizi vermeye başladık. Sonrasın ise ilçe bayilerimiz ile İl bölge müdürlüklerimizle beraber size en geniş alternatif ağı sunmaya hazırız.!


Ve biz buna Win Win Hibya diyoruz! Sizleri kazandırmaya geldik.


Hibya Haber Ajansı, basın emekçilerinden emek yoğun sermaye ile sizlerle…

 


Hibya Haber Ajansı