İş gücünün verimli kullanımı için tasarlanan dynaEdge DE100, yalnızca çalışanların ihtiyaç duyduğu kritik görev bilgilerini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kayıt özelliği ile uzaktaki bir uzman veya uygulama için bilgi yayınlar. Her iş için uygun olan dynaEdge DE100, hem sahada hem de hareket halindeki çalışanların üretkenliğini artırır. Pil desteği ve WiFi/Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde taşınabilir olan dynaEdge DE100, her yerde kullanıma uygundur.

AR100 giyilebilir akıllı gözlüklere bağlanan dynaEdge, çalışanların bir dizi eller serbest görev ve işlemlerde aktif olarak çalışmasına olanak tanır. "Gördüğümü Paylaş" işlevi, sahadaki teknisyenleri uzaktaki uzmanlara bağlar. Böylece mevcut iş akışı asla kesintiye uğramaz; ürün güncellemeleri ve eğitim, belge alma, iş akışı talimatları, gerçek zamanlı veri yakalama özelliklerinin tümü çalışanlara açıktır.

Çalışanların hem sahada hem de hareket halindeyken verimliliği artarken aynı zamanda işletmelerin hayatları da büyük ölçüde kolaylaşıyor. İş talimatları ve diğer görsel ve işitsel bilgilere her yerden erişim sağlarken, çalışanlara "deneyim gerektirmeyen bilgiler" sağlar. Nerede olursanız olun alabileceğiniz gerçek zamanlı destek sunar.

Gerçek zamanlı görsel verileri yakalama yeteneği, uyarıları ve süreç değişikliklerini anında ileterek esnekliğin, kalite standartlarının sağlanmasına ve performansın analiz edilmesine yardımcı olur.

Ekran, mikrofon, dokunmatik yüzey, kamera ve hoparlörlerle birlikte kullanılabilen Windows 10 Professional ile Intel Core CPU'dan güç alan ürün, çalışanların hem yerinde hem de uzaktan çalışmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış bir yardımlı gerçeklik çözümü sunuyor. Bir Windows 10 Professional cihazı olan dynaEdge, şirketlerin altyapısıyla sorunsuz bir şekilde bütünleşir ve kendi sürece özel iş akışı yazılımıyla işletmelerin ihtiyaçlarına uyan uyarlanabilir bir çözüm sunar.

Hibya Haber Ajansı