WorqCompany, uzman kadrosunun sahip olduğu geniş startup deneyimiyle şirketlere ilk yatırımdan büyüme adımlarına kadar her aşamada yardımcı oluyor. Bir startup'ın nelere ihtiyaç duyacağını bilen ve destek ağını bu doğrultuda oluşturan WorqCompany şahıs ve anonim şirketleri için ayrı ayrı paketleri hizmete soktu.

 

WorqCompany'nin şirket kuruluşu, muhasebeci yönetimi, vergi danışmanlığı, ofis çözümleri, dijital çözümler, e-fatura, ön muhasebe ve ödeme altyapısı hizmetlerinin yanısıra paketler kapsamında startup'lara sunduğu hizmetler şunlar;

 

Yatırım Alma Desteği

 

İnovatif yönü güçlü ve kaliteli ekiplere sahip bir girişimseniz, WorqCompany yatırım hedeflerinize ulaşma fırsatını yakalamanıza yardımcı oluyor.

 

Yatırıma Uygun Şirket Kurulumu

 

Büyümenin ön planda olacağı girişiminiz için, sonraki süreçlerde işinizi zorlaştırmaması adına şirketin kuruluş ana sözleşmesi hazırlanıyor.

 

Finansal Görünüm Raporlaması

 

Şirketinizin finansal kayıtları, gelir-gider ve işletme sermayesi ihtiyacı analizleri için size özel grafik ve tablolar oluşturuluyor.

 

Girişimci Eğitim Desteği

 

WorqCompany platformu sayesinde, çeşitli eğitim ve etkinliklere katılarak şirketinizi daha hızlı büyütmenize olanak sağlanıyor.

 

Ayrıca WorqCompany'nin startup paketleriyle HubSpot, Amazon, Türk Telekom gibi alanında uzman şirketlerin destekleriyle girişimlerin kuruluşu ve ölçeklendirilmesi konusunda yardımcı olunuyor.

 

 

Hibya Haber Ajansı