Eski Bakanlardan Erdoğan Bayraktar, 2020'nin son günlerinde sosyal medya hesabından ilginç bir çıkış yaparak "Biz ilçe teşkilatlarında çalışarak, elektrik direklerine bayrak asarak partili olduk. Sonunda mancınıkla atıldık. Siz ise; zekanız, eğitiminiz ve Babanız sayesinde Bizlere horozluk yaptınız. Şimdi ise 'Parti'nizin başındasınız. Tıpkı ateşin üstündeki kazan gibi. Hadi bakalım, Hadi!" paylaşımında bulundu.

Erdoğan Bayraktar son paylaşımında, "Bir siyasi partinin İyi günlerini yaşayıp sonradan ortaya çıkarak varlık göstermek çok zor. Ancak mefluç olmuş yapıların içinden bir huruç hareketi ile "VATAN" diyerek canını dişine takanlar müstesna; Atatürk, Menderes,Özal ve Erdoğan gibi, Muharrem İnce bir nebze benziyor." diyerek Muharrem İnce'ye inceden ince göz kırptığını ortaya koydu.

NE OLMUŞTU?

Dr. Erdoğan Bayraktar, 2013 yılında NTV canlı yayına bağlanarak Şehircilik ve Çevre Bakanlığı ile AK Parti Milletvekilliği görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Bayraktar'ın bu açıklamasının ardından, AK Parti kabinesinde sosyal medya ve televizyon kanalları aracılığı ile istifa ettiklerini duyurmak gelenek hale geldi.

 

Sivil Düşünce Haber Portalı