Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

 

Unutmayın davası hak olanın yardımcısı haktır, hak olan davada zafer muhakkaktır.

 

Milletin kurduğu, milletin yaşattığı, milletimizin hizmetkarı olan partimize yakışan sahada ülkemizdeki her bir bireyin desteğini alma hedefiyle çalışmaktır. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız.

 

Türkiye olarak bir yandan salgınla mücadele ederken, Diğer yandan da siyasi ve ekonomik hedeflerimizi hayata geçiriyoruz. uluslararası alanda ülkemizin haklarını ve menfaatlerini korumak için kararlı bir mücadele yürütüyoruz.

 

Ülkemize husumetli politikalarının merkezine yerleştiren güçlere ve onlardan cesaret alan terör örgütlerine karşı kararlı bir duruş sergiliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız fedakarlıkların boşa gitmemesi, kazanımlardan geriye gidiş olmaması için çalışıyoruz. Bu mücadelenin lokomotifi elbette cumhur ittifakıdır.

 

Ama maalesef ülkemizde siyasi ve ideolojik saplantıları kendi vatanlarına ve halklarına olan sorumluluklarının önüne geçmiş bir kesim vardır, bunların öncüsü ve sözcüsü de CHP'dir.

 

Büyük bir üzüntüyle ifade etmek isterim ki CHP 7/24 açık bir yalan partisi, başındaki zatta 7/24 yalan söyleyen bir adamcağıza dönüşmüştür.

 

Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalara baktığınız zaman terör örgütlerinin birer temsilcisi olanları bu ülkenin evlatları veya kendisinin de arkadaşları olarak sesleniyor

 

Terör örgütlerinin üyesi olan bu gençleri biz ülkemizin gerçek manada milli ve manevi değerlere sahip gençleri olarak kabul etmiyoruz. 

 

Zira siz öğrenci misiniz, siz talebe misiniz yoksa siz rektörün odasını basmaya kalkışan, orayı işgale kalkışan terörist misiniz?

 

Gereği neyse bunu yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Artık bu ülke Taksim'deki bir gezi olayını yaşamayacak ve yaşatmayacaktır.

 

Buyur devam et terörist arkadaşlarınla yola devam edeceksen buyur devam et ama biz teröristlerle beraber olmadık olmayacağız.

 

Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te teröristlere nasıl oraları mezar ettiysek, nasıl yerlerine girdiysek bundan sonra da her yerde aynı şekilde buna devam edeceğiz.

 

LGBT yok böyle bir şey. Bu ülke milli manevidir ve bu değerlerle geleceğe yürümektedir. Bu ülke teröristlere teslim olmayacak. Artık bu ülke, Taksim'deki bir Gezi olayını yaşamayacak ve yaşatmayacaktır.

 

Türkiye terörle mücadele ederken, terör örgütlerinin ve teröristlerin yanında yer almasalar yeter. Önce kendi içlerinde tecavüz, taciz, bütün bu adilerden arındırılmış bir siyasi parti olsunlar yeter.

 

Önceki günkü kabine toplantımızın ardından diğer pek çok hususla birlikte ekonomi ile ilgili de kapsamlı değerlendirmeler yaptım, rakamlar verdim, hem bugüne kadar yaptıklarınızı hem de bundan sonra yapacaklarımızı milletimizle paylaştık. CHP'nin başındaki zat çıktı yine tamamı yalan, tamamı yanlış, tamamı saptırma olan ithamlarla bu hakikatleri gölgelemeye çalıştı.

 

Bu zat geçen yıl bitkisel üretimimizin 124 milyon tonla Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdığını bilmiyor.

 

Sanayiden, tarımdan eğitime kadar her alanda neler yaptığımızı hangi yatırımları gerçekleştirdiğimizi, hangi hizmetleri verdiğimizi bizzat yaşayarak görüyorsunuz.

 

Önceki gün hukuk ve ekonomi sorunlarımızla ilgili hazırlıklarımız konusunda milletimizi bilgilendirirken, aynı zamanda yeni sivil bir anayasa ihtiyacımızı tartışmanın da vaktinin geldiğini söylemiştik.

 

Özellikle belirtmek isteriz, yapılan reformların demokratik bir ekonomik kalkınmamızın çarpan etkisi haline dönüşmesini, ülkemizin elde ettiği kazanımların sürekli ileriye taşınmasını da ancak bu şekilde sağlayabiliriz.

 

 

Hibya Haber Ajansı