Rus 1TV Kanalı Beijing 2022 Kış Olimpiyatları’nın kapanış töreninde, “Mevcut koşullarda Çin elinden geleni yapıp, misafirlerini sıcak bir şekilde karşıladı. Böylece sporcuların, gazetecilerin ve ilgili tüm katılımcıların günlük hayatı yeterince konforlu hale getirildi.” ifadelerini kullandı.

 

Kapanış törenini izleyen Pakistan Televizyon Şirketi’nin Baş Yapımcısı Aoun Sahi, Beijing Kış Olimpiyatları’nın kapanış töreninin harika olduğuna işaret ederek, Çin’in sporun siyasetten üstün olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Aoun Sahi, kapanış töreninin sporun insanları bir araya getirdiğini gösterirken, farklı ülkelerden gelen sporcuların birlikte eğlendikleri, birlikte dans ettikleri ve en güzel anları paylaştıklarını da gösterdiğinin altını çizdi.

 

Suudi Arabistan Kış Sporları Federasyonu Başkanı, “Kapanış töreninde Beijing’e olan duygularımızı hiçbir övgü ve şükran ifade edemez. Beijing başarılı bir kış olimpiyatları düzenledi. Bildiğim kadarıyla tüm kafilelerden kapanış törenine övgüler sunuldu.”


Hibya Haber Ajansı