Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Bu muhteşem buluşma için milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza kadın kollarına çok çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanlarımızdan meclis üyelerimize kadar tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti'li kadrolar olarak geçmişteki dava arkadaşalrımızdan devraldığımız bayrağı her gün biraz daha ileriye taşımaya devam ediyoruz. Allah'ıma hamdolsun görüyorum ki 2023'e hazırmıyız.? Gençler 2053'e hazırmıyız.? Dimdik ayaktamıyız.? TEKNOFEST gençleri olarak devam edeceğiz.

Dün Giresun'daydık. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi sel felaketinin yaralarını en kısa sürede sarmayı başardık. Trabzon'da yine tarihi bir gün yaşıyoruz. Kışa ve soğuğa rağmen meydanı dolduran tüm Trabzonlu kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bizde sizlerle kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla gurur duyuyoruz. Kardeşlerim, vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi sel felaketinin yaralarını en kısa sürede sarmayı başardık.

Az önce 15 Temmuz Meydanı'nda muhteşem bir buluşma gerçekleştirdik. bizi muhabbetle bağrına basan tüm Trabzonlu kardeşlerime buradan terkar teşekkür ediyorum.

Türkiye'ye her gün daha fazla yatırım kazandırarak, güçlendirerek, geçmişteki büyüklerimizin emanetine hakkıyla sahip çıkıyoruz.

Sevgili kardeşlerim unutmayın.! Gençler hep beraber 'Uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece' dediğimiz bu kutlu yolda tam kararlıkla yürüyoruz. ilk günki heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik.

Küresel ölçekli yaşanan çok ciddi sıkıntılara rağmen Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle tanıştırıyoruz . Çıktığımız kutlu yolculukta tam 20 yıldır kararlılıkla yürütüyoruz. Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle buluşturmaya devam ediyoruz.

Çıktığımız bu kutlu yolculukta 20 yıldır kararlılıkla yürüyoruz.Trabzon'a son 19 yılda toplam 45 milyar lira yatırım yaptık. Sosyal yardımlarla 2,6 milyar lira tutarında ödenek aktardık. Bir müjde vermek istiyorum, Trabzonspor Zaman Tüneli'ni kuruyoruz. 

İnsanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözünü yerine getirdik.

AK Parti'nin ulaştığı seviyelere muhalefetin ne hayalleri ne de vizyonu ulaşabiliyor.

Biz proje üretirken icraat yaparken onlar sadece iftira peşinde koşuyor, yalan ve buhran saçıyor.

Ülkemizde görevlendirilen büyükelçilerin, özellikle muhalefet tarafından arzuhal makamına dönüştürülmesi, Türkiye'nin bağımsızlığı adına vahim bir durumdur.

Avukatlarımız aracılığıyla hukuki yollara başvurduk. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kendi siyasi çıkarlarını ülkenin üzerinde gören bir anlayışı kabul etmiyoruz. Özellikle iktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerin kapısında aranmasını çok tehlikeli buluyoruz.

Muhalefetin gündemiyle bizim gündemimiz arasında dağlar kadar fark var. Biz gönüller yapmak, gönüllerde taht kurmak için çalışan bir kadroyuz. Bizim siyasetimiz kuşatıcı, kucaklayıcı farklılıklara değil ortak değerlere dayanır.

Biz bu millete sevdalıyız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Ne yapıyorsak gençlerimiz, kadınlarımız, çiftçilerimiz, işçilerimiz, üreticilerimiz için yapıyoruz. Batı'da ne varsa Doğu'da da aynısı olsun istiyoruz.

Türkiye'nin kaybetmesi pahasına gelecek hesapları yapılmasını ahlaki ve insani bulmuyoruz. Eğitimde 3 bin adet yeni derslik kazandırdık. Sağlıkta 15 hastanenin bulunduğu 57 sağlık tesisi yaptık. Trabzonspor zaman tünelini kuruyoruz. Trabzonsporu'un tarihi başarıları gösterilecek.

Zigana Tüneli ve bağlantı yollarında 24 saat esasıyla çalışmalar sürüyor. Son 19 yılda ne yaptıysak milletimizin desteğiyle başardık.

2023 seçimleri Türkiye'nin kader seçimleri olacaktır."


Hibya Haber Ajansı