CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Süleyman Özışık’ın Gemlik Belediyesi’nden para aldığına ilişkin, "Umarım bu belgeleri görünce yüzü kızarır, utanır. Mahkeme salonuna ulaşmadan, ben bu şahsa sadece bir belediyeden almış olduğu hizmet alım bedelinin faturasını buradan paylaşıyorum. Tüm vatandaşlarımız, binde biri kadar almış mı almamış bu belgelere bakarak hakikati görsün’ dedi.

Başarır, konuk olduğu bir televizyon programında Süleyman Özışık’ın dört ilçe belediyesi ve bir büyükşehir belediyesinden “Yazarlık Okulu Projesi” ile para aldığını iddia etmişti. Özışık ise sosyal medya hesabı üzerinden Ali Mahir Başarır’ı yalanlayarak "Söylediğin rakamların binde birini almadım. Bu iftiralarını mahkeme salonunda ispatlamana fırsat vereceğim. Sonra nasıl kıvırdığını da cemi cümle aleme izleteceğim söz” demişti.

Başarır, Özışık’ın AK Parti döneminde Gemlik Belediyesi’nden aldığı hizmet bedeli belgelerinin bazılarını yayımlayarak, ‘’Bu sözde gazeteci, söylemiş olduğum rakamların binde birini almadığını ifade ediyor. Ben, şimdi bu kişinin sadece Gemlik Belediyesi’nden, AKP döneminde almış olduğu paraların belgesini yayınlıyorum. Diğer AKP’li ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesinden aldıklarını da kendisi yayınlasın. Utanmadan cevap vereceğine, hangi belediyeden ne kadar para aldığını kendi yayınlasın. Söylediklerimin, binde birini almadım diye ifade eden kişi, umarım bu belgeleri görünce yüzü kızarır, utanır. Mahkeme salonuna ulaşmadan, ben bu şahsa sadece bir belediyeden almış olduğu hizmet alım bedelinin faturasını buradan paylaşıyorum. Tüm vatandaşlarımız, binde biri kadar almış mı almamış bu belgelere bakarak hakikati görsün’’ dedi.