Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar, sosyal medya Twitter hesabından yaptığı paylaşımla "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" sözleriyle isifasını açıkladı.

 

Teoman Sancar'ın istifasının ardından yolsuzluk iddialarıCHP kulislerinin gündemine oturdu. İddiaya göre, Merkezefendi Belediyesi'ndeki yolsuzluk ve rüşvet iddialarına adı karışan Sancar'ın çok sayıda kirli işte dosyası bulunuyor. 

Kuşadası belediye başkanını da kendisi belirleyen Sancar'ın bu belediyeden çok sayıda ihale aldığı, rüşvet ve yolsuzluğa adının karıştığı ise konuşulan bir diğer iddia.

CHP Genel Merkezi'ne çok sayıda dosyası ulaşan Sancar'ın istifasının istendiği ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ulaştırılan dosyalar nedeniyle istifasının istendiği belirtiliyor.

Ankara eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek, sosyal medya Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla bu iddiaları güçlendiren açıklamalarda bulundu.

Gökçek, Sancar'ın istifasını önce kutlamış ardından paylaşımını silerek ''CHP bu olayın altından kalkamaz''diyerek takipçilerini daha fazla meraklandırdı. Sancar'ın toplum ahlakına aykırı bir hayat sürdüğü ise gelen iddialar arasında.

Teoman Sancar'ın Muharrem İnce'nin kuracağı partiye geçeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Gökçek, tüm gerçekleri anlatmak üzere sosyal medya hesabından anket hazırladı.

 

 

 

Sivil Düşünce Haber Portalı

sivildusunce.com