Pandemi sebebiyle çevrimiçi olarak yapılan imza törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, Millî voleybolcular Meryem Boz ve Oğulcan Yatgın katıldı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili şunları söyledi: “Yoğun ve heyecanlı Millî Takım takvimimizin hemen öncesinde BtcTurk ile imzaladığımız sponsorluk anlaşmasından dolayı çok mutluyum. BtcTurk önümüzdeki iki yıl boyunca Voleybol Millî Takımlar Ana Sponsoru olarak anılacak. Bu değerli aileyle yolumuz kesiştiği için Türk voleybolu adına çok şanslı hissediyor ve huzurunuzda BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıklı günlerde, dolu tribünlerde buluşmayı temenni ediyorum.”dedi.

A Millî Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Meryem Boz; “Voleybolun gelişiminde teknik olarak saha içinde alınan başarılarda, bizler için çok çalışan federasyonumuz ve teknik heyetimiz kadar, federasyonumuzun güçlerini birleştirdiği sponsorluklarında önemi ve payı var. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan BtcTurk’e teşekkür ediyorum” dedi.

A Millî Erkek Voleybol Takımı oyuncusu Oğulcan Yatgın ise “Voleybol ülkemizde en başarılı spor dallarından biri. Ülkemizde de BtcTurk gibi önemli bir şirketin, federasyonumuzla ortaklaşa gireceği bir iş birliği bizi çok daha başarılı kılacağına inanıyorum. Buradan, BtcTurk CEO'su Özgür Güneri’ye ve Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’a çok teşekkür ediyorum. Sponsorluğun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İmzaların atılmasının ardından; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, günün anısına BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’ye ve BtcTurk Pazarlama Direktörü Eda Elif Özbek’e adının yazılı olduğu Millî Takım forması, top ve teşekkür plaketi takdim etti.