Modacı Gülşah Saraçoğlu ile bir dargın bir barışık ilişki sürdüren Gökhan Göz'ün Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile birliktelik yaşadığı ortaya çıktı.

Saraçoğlu, 'Konuşursam insan içine çıkamazlar' diyerek ayrılıklaırnın nedeninin "yasak aşk" olduığunu söylemişti. Gök'ün "yasak aşk" yaşadığı kadının ise Berdan Mardinin'nin eski eşi Fatoş Yelliler olduğu savunulmuştu.

Konuya ilişkin sosyal paylaşım sayfasından açıklamada bulunan Yelliler, "Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur" ifadelerini kullanarak şu açıklamada bulundu:

"Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye'de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekte idi. Bu doğrultuda kendisi hakkında yapılan çirkin ifadelerin haksız olduğunu, hem kendisinin hem de ailesinin Türkiye'de saygın kişilerden olduğunu belirtmek isterim. Nitekim silahlı saldırıya maruz kaldıktan sonra kendisinden yardım istemem neticesinde; Gökhan Bey merhametli ve vicdan sahibi bir kişiden beklenebileceği gibi bu süreçte destekte bulunmuştur"

"Yaşanılanlar sebebiyle derin üzüntü içinde olduğumu, bu olaylarla daha fazla anılmak istemediğimi ve bu açıklamanın konu hakkında yaptığım son açıklama olduğunu belirtirim."

Fatoş Yelliler'in "yasak aşk" itirafının ardından İnstagram hesabından yaptığı açıklamada, "Herkes fıtratına uygu kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz"  dedi ve ekledi:  "Gazetelere yansıyan haberler doğrudur, ben zaten hiçbir zaman yalanlamadım. Herkes hak ettiğini yaşar bu dünyada. Bizim bilmediğimiz görmediğimiz bir takım şeyler oldu, bunları gördükten sonra beraber olmamız mümkün değildi. Allah hayırlısını etsin"

Eski eşinin ailesine de seslenen Mardini, "Ben onu avukatımla beraber yaptığım açıklamalarda sürekli yazıyorum ama bu sürekli bana soruluyor. Bir tek ben mi varım bu insanın hayatında, ailesi yok mu? Karışık durumlar pozisyonlar olmadı mı? Bunları izlemediniz mi? Bunları sormak için akıl ve mantık gerekiyor" dedi.