Başkan Acar, basın mensupları için düzenlediği toplantıda önemli mesajlar verdi. Acar, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak doğru temelde bilgi akışını kamuoyuna aktardı.

Doğubayazıt Belediye Bşkanı Yıldız Acar, özgürce ve gerçekleri işleyen, emek veren değerli gazetecileri kutlayarak soruları yanıtladı. 

Acar, belediyenin hizmetlerini ve projelerini basın mensupları ile paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

‘’Öncelikle siz değerli basın mensubu arkadaşlar ile burada bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler fırsat buldukça; bu değerli mesleği icra eden basın mensubu arkadaşlarla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Basın, doğruları gün yüzüne çıkaran, kamuoyunun menfaatini gözeten değerli bir meslektir. Ne yazık ki bu kutsal mesleği çıkar ve menfaati doğrultusunda farklı bir rant kapısı görenler, sağdan soldan duydukları ile kamuoyunu zehirlemeye çalışıyorlar. Eline bir çubuk ve bir telefon alan, teknolojinin verdiği kolaylıklarla bu kadim mesleği kirletmeye çalışsalar da, bu büyük oluşuma zarar veremediklerini görüyoruz. Bugün burada bulunan bölgemizin ve şehrimizin değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Çazeteciler Günü'nü kutlar, bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum.’’ 

Sivil Düşünce Haber Portalı