Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede 20 günün ardından hayata veda eden Selçuk Tektaş, ailesinin ve ünlü isimlerin katıldığı cenaze namazının ardından defnedildi.

Alişan yakta zor dururken, Tektaş'ın kızlarıyla Buse Varol ilgilendi. Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın gözyaşlarına boğulduğu cenaze töreninde kızları Buse Varol'a sarılarak, "Babam bıraktı, sen bırakma" diyerek ağladı. Varol da, "Sizi bırakmayacağım" diyerek teselli etti.

Alişan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Ağabeyim bizi öksüz bıraktın gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın, her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım? 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu; Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet. Seni çok seviyorum ağabeyim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um. Seni çok seviyorum, Allah'ım mekanını cennet eylesin inşallah..." ifadelerini kullandı.