Başarılı şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, 20 gündür devam eden koronavirüs savaşını kaybetti. 41 yaşındaki Selçuk Tektaş, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybetti. Tektaş, Teşvikiye Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye pek çok ünlü isim katıldı. Selçuk tektaş, Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ALİŞAN AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI
Namaz öncesi camide toplanan kederli aileden Alişan, gözyaşları içinde annesine sarılarak onu teselli etmeye çalıştı. Törene Melek Baykal ve Çağla Şıkel de katılarak yakın arkadaşlarına destek oldu. Abisinin tabutunu bir an olsun bırakmayan Alişan, taziyelerini kabul ederken ayakta durmakta zorlandı.
Ağabeyinin cenazesinin açıklandığını duyan Alişan, Selçuk Tektaş'ın adını duyunca gözyaşlarına boğuldu ve tabuta sarıldı.


BÜLENT SERTAŞ' TAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI
Cenazeye katılan sanatçı Bülent Sertaş üzüntüsünü dile getirerek tüm vatandaşlara seslendi. Herkesi virüse karşı aşı olmaya davet eden Serttaş, "Ne denilebilir ki... Buradan çıkabileceğimiz en iyi şey bir an önce aşı olmak. Alişan ve ailesi için gerçekten çok zor. Selçuk her şeydi. Tüm hayranlarına başsağlığı diliyorum."dedi.