Acun Ilıcalı, sahibi olduğu televizyon kanalı TV8'de düzenlediği Erzurumspor için yardım gecesinde ilginç anlar yaşandı. Bağış yapacağını söyleyerek programı arayan bir kişi "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim?" deyince Ilıcalı şaşkınlık yaşadıktan sonra, "Siz aradınız, biz aramadık sizi" yanıtını verdi. 

Daha önce de farklı spor kulüpleri için yardım geceleri düzenleyen Acun Ilıcalı, bu sefer de Erzurumspor için harekete geçti. 

Bir başka vatandaşın da 350 TL bağış yapmak üzere aramasının altında başka sebepler olduğunu ifade eden Ilıcalı, "İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu" diyerek tepki gösterdi.

Dominik'ten canlı yayın yapan Ilıcalı, bağış yapacağını söyleyerek yayına bağlanan kişileriz azizliğine uğradı. Yayına bağış yapmak üzere bağlanan Ali Akyüz isimli şahıs, "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim?" sözlerine karşılık Ilıcalı ise "Siz aradınız, biz aramadık sizi" diyerek tepki gösterdi.

Adının Cenk Yıldıray olduğunu söyleyerek yayına bağlanan bir kişi ise, "350 lira bağış yapmak istiyoruz" deyince iyice gerilen Ilıcalı, "350 lira mı bu? 350 lira bağışlayacaksınız. Valla bağışın miktarı olmaz ama sizin niyette çok sevimli bir durum sezmedim ben. Yani sonuçta burada yardım gecesi. Önemli bir gece. Keşke o telefonu çevirirken biraz düşünseniz. İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu öyle şeyler? İyi şeyler yapar mısınız hayatta böyle. Var mı iyilikleriniz? Mesela bu akşam bizim vaktimizi çalmayarak güzel bir iyilik yapabilirsiniz. Di mi? Sevaba girersiniz" sözleriyle tepki gösterdi.