Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün kaleme aldığı yazısında, HES uygulamasının bir başlangıç olduğunu, aşı ve aşı pasaportlarıyla insan neslinin sıfırlanacağını savundu.

Dilipak yazısında, “Her şey GreatReset projesinin en önemli parçası olan TransHumanizme geçişte en önemli unsur olan NeuraLink’i hayata geçirmek için. 5G bunun içindi, Starlink’ler bunun içindi” diyerek Zkuşağının son denek olarak tanımlanacağını vurguladı.

Dilipak, HES kodu alan ve aşılanan insanların birer denek olarak kullanıldığını savunarak, "Onların kod adı Siborg olacak. Biz bugünden din, ahlak ve gelenekten bağımsız BİREY’ler olarak artık nüfus cüzdanlarımızda ve pasaportlarımızda, iş başvurularımızda, biyolojik cinsiyeti olmayan GENDER’ler olarak tanımlanıyoruz. Bu kara leke İstanbul Sözleşmesi sürecinde alnımıza çalındı” diye belirtti.

Genleri kopyalanan bireylerin dönüştürüleceğini belirten Dilipak, “Eğer performans ve sadakat puanınız tutuyorsa, hemen edinebilirsiniz. Onun için maske, mesafe, hijyene dikkat. Ve tabii HES kodu önemli. PCR testini aksatmayacaksınız ve aşınızı zamanında olacaksınız. CoVID’in din gibi, yasa gibi kuralları var. Emirleri-yasakları var. Hatta artık CoVIDOKRASİ diye bir şey var!? Hem zaten Chip’lenince bu maske, mesafe, PCR ve aşıdan kurtulacağız. ‘Oh ne rahat, Chip’lenmiş hayat’ diyeceksiniz!” dedi.

Türkiye'de çip firmaları ile anlaşma yaparak bayilik alanların olduğunu söyleyen Dilipak, "Bakın Ankara’dan birileri şimdiden o çip firmalarından bayilik anlaşmasını yaptı bile. Bizim HES kodu aslında Global Health Pass ile birlikte geçiş için ara bir araçtı. çip mi, kolye mi, bileklik mi, onlar da konuşuldu. Ülkemizde uygulanması için Kangal köpeklerinde ilk uygulama yapıldı, arkasından devlet üretme çiftliğindeki atlara uygulama yapıldı.” diye yazdı.

Dilipak, açıklamalarının komplo ya da teori olmadığını belirterek, "Bakın, “Samsung 206 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladı. Yatırım yapılacak alan içinde biyofarmasötik başrolde. Antikorlar, aşılar, gen ve hücre tedavisinde kullanılan ürünler biyofarmasötik alanları.” Birileri Global Reset sonrası yeni dünya düzeninde kendilerine yer bulmaya çalışıyorlar. Bizim halimiz ortada! Bazı şeyleri, birilerine anlatsanız da anlamıyor, ya da anlamak istemiyor, bütün bu olanları bir hayal ürünü ya da komplo olarak görme eğiliminde." dedi.

İlk önce hayvanlarda uygulamaya konan çiplemenin sırasıyla insanlara da yapılacağını ve bunun için mevzuatın da hazırlandığını belirten FDilipak, "Chip mi, kolye mi, bileklik mi, onlar da konuşuldu. Ülkemizde uygulanması için Kangal köpeklerinde ilk uygulama yapıldı, arkasından devlet üretme çiftliğindeki atlara uygulama yapıldı. Mevzuat da hazırlandı. AA’nın geçtiği habere göre; “Türkiye; zeki canlılara özgü dinamik ortamlarda karar verme, anlam keşfetme ve öğrenme gibi eylemlerin, bilgisayar veya bilgisayar kontrolündeki bir makine tarafından gerçekleştirilmesi olarak tanımlanabilecek yapay zekâ alanında stratejisini belirledi. Yapay zekânın yol haritası niteliğindeki, Ulusal Yapay Zekâ Stratejisi (2021-2025) ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmî Gazete’de yayınlandı.” Strateji belgesinin 61. Maddesi aynen şöyle: “Sağlık bilimlerinin gelişimiyle biyoteknolojik ürün ve bireyselleştirilmiş ilaçlar gelişmekte, vücud değerlerini ölçen deri altı çipler, akıllı saatler ve bilezikler gibi giyilebilir sağlık teknolojilerinin çeşitlenmesi ve kitlesel kullanımlarının yaygınlaşması beklenmektedir.” dedi.

 

Sivil Düşünce Haber Portalı