Biden'ın selefi, eski Trump'ın sınırlı talepçisi, göçe daha insancıl bir yaklaşım vaat ederek Cumhuriyetçi hedefte olacak.

Ancak Demokrat başkan, yetkililerinin ABD göçmenlerini kısıtlama olarak ülkelerine geri göndermelerine izin verdi ve Trump'ın en etkileyici yapıcı gösterilerinden biri olarak bilinen 42. unvan sırasını korudu.

Sınır tutuklamaları, son aylarda Biden'ın bazı kısıtlamalarını geri alma kararları nedeniyle eleştiri aldı ve 20 yılın en yüksek ve en yüksek seviyesinde olan ABD'ye karşı daha kör olmayı tercih etti.

Aynı zamanda, bazıları yönetimin Biden'in 42. Başlık ve kaçakları bitirmesi için Biden'a baskı yapma sözünü savunacağını söylüyor.

Yönetim, göçmenler ve toplum için risk oluşturacağını savundukları koronavirüs pandemisi sırasında ABD gözaltı ilkelerine yüksek baskı uygulamak için hükümet tasarımındaki kısıtlamaların gerekli olduğunu söyledi.

Gruplar, Biden'ın göçmenleri ABD'de kalmaları için Meksika'da beklemeye zorlayan ve böylece "muhtemelen sizi tehlikeye atmaya ve ABD sığınma başvurusu yapmaya" zorlayan herhangi bir politika benimsemeyeceğini söylüyor

(Dış Basın)