Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 aylık maaşıyla başlattığı #BizbizeyeterizTürkiyem kampanyası için banka hesap numaraları haberimizde. 

Bugün tele konferans ile gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz. Meclis’teki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Muhtarlıklarımızı da devreye alarak, kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz. Hesaplar açtık yardım etmek isteyen vatandaşlar destekte bulunabilir. Kampanyayı şahsım olarak 7 aylık maaşımı bağışlayarak destekliyorum. Kabinede yer alan bakanlarımız da destekte bulundu. 5 milyon 200 bin liralık bağış oldu. AK Parti ve diğer partilerdeki milletvekilleri de desteğe bekliyoruz. İş adamlarını da desteğe bekliyoruz."

Bağış yapmak isteyenler; Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Vakıfbank, Vakıf Katılım ve Halk Bankası şubelerinden yapabilirler.